Werkplaats

De werkplaats van Autobedrijf Dales

Bij Auto Dales in Zelhem kunt u ook terecht voor de onderhoud, reparatie en APK van uw personen- en bedrijfsauto.

We zijn een universeel autobedrijf met uitstekende service, klant-vriendelijkheid en vakbekwaamheid. Het goede persoonlijke contact zorgt ervoor dat onze klanten zich snel thuis voelen in ons autobedrijf. Bovenal doen wij wat we zeggen en zeggen we wat wij doen! Daarbij kunnen we ons extra onderscheiden door dat wij ook op verzoek reparatie’s ’s avonds of in het weekend uit te voeren. In het bijzonder voor bedrijven en paticulieren die overdag niet zonder eigen auto kunnen.

Algemene Periodieke Keuring (APK)

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring. Als uw personenauto of bedrijfsauto ouder is dan 3 jaar en niet zwaarder dan 3500 kg, dan dient uw voertuig jaarlijks te worden gekeurd.

Een noodzakelijk kwaad, denkt u misschien. Toch is het belangrijk om te weten dat de APK er voor uw veiligheid en ons milieu is. Autobedrijf Dales is een betrouwbaar adres voor de APK van uw voertuig.

m

Bandenservice

Banden voor uw auto zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn verschillende types voor verbeterde rolweerstand, een lager geluidsniveau, beter stuurgedrag en meer comfort. Door alle soorten kunnen we ons voorstellen dat u de weg even kwijt bent. Autobedrijf Dales geeft u graag een gedegen advies en monteert en vervangt voor u graag de banden van uw auto.

Winterbanden service

Ook voor winterbanden bent u bij ons aan het juiste adres. Zeker als u veel op de weg zit is het prettig om te kunnen vertrouwen op banden die bij koud, nat en glad weer optimale veiligheid bieden. Maar ook mensen die niet met grote regelmaat op de weg zitten, kiezen steeds vaker voor winterbanden. Weten wat u het beste kunt doen? Vraag het onze medewerkers.